Over de site

Eigen foto's

Verzorging

Over de site

 www.beauty-by-diede.blogspot.nl , dat is de site, waar je je op dit moment bevind. (Mocht je willen weten hoe het allemaal begon, kijk dan '2013 The Best moments on beauty by Diede'. De site bestaat sinds eind januari 2013 en heeft als hoofdonderwerp beauty. Ik schrijf zelf regelmatig artikeltjes en maak daar (bijna) altijd zelf foto's voor. De foto's zijn dus ook mijn eigendom, tenzij anders vermeld.


Leuke goodies

Shoplogs

Wat is er te verwachten op mijn Blog?

Ik ben een gewone scholier, dus heb naast mijn blog ook nog mijn huiswerk. Of eigenlijk: naast mijn huiswerk mijn blog. Mijn huiswerk zal natuurlijk áltijd voor gaan. Soms heb ik daar nog wel eens moeite mee, omdat ik het echt onwijs leuk vind om te schrijven.


Nagels

Food

Toen ik in atheneum 2 zat, was mijn huiswerk prima te combineren met mijn blog. Maar, naarmate ik verder kom met school en inmiddels in atheneum 3 zit, wordt het ook veel lastiger om alles goed te plannen. Ik merk dat het moeilijker gaat, maar ik wil altijd tijd maken voor mijn blog. Mijn blog wordt niet zomaar verwaarloosd.


ParfumMake-up


Ik hoop dat het zo allemaal een beetje duidelijk is :). Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je mij altijd mailen of een berichtje sturen via de comments. Kijk even op de pagina contact.

Tips1 opmerking:

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!