zondag 6 oktober 2013

Unboxing SKINPHARMA pakketje

 
 
Vorige week ontving ik een pakketje van SKINPHARMA met een aantal samples om te proberen.  Skinpharma is de grootste online apotheek cosmetica winkel van Nederland met ongeveer 1100 producten van meer dan 40 bekende merken. Skinpharma is de erkende online winkel van Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, Biodermal, Caudalie, Beaute Pacifique en Roger et Gallet. Onwijs leuke merken, met hele goeie producten, dus ben je benieuwd? Klik dan op meer lezen :).

Mocht je je afvragen wat die 'sticker' op het pakketje daar doet, die heb ik er zelf even opgeplakt zodat mijn adres niet in beeld is.

 
In het pakketje zitten samples van Vichy, La Roche-Posay en Eucerin.
 

 
Allereerst kreeg ik vier samples van Vichy. Drie van de vier zijn van de lijn Vichy Normaderm, deze lijn is speciaal voor de onzuivere huidjes. Voor mij persoonlijk goed te gebruiken, want mijn neus is toch regelmatig onzuiver te noemen.
 
Daarnaast zit er nog één sample in van de foundation van Vichy. Persoonlijk ben ik het meest benieuwd naar de foundation. Ik ben nog steeds opzoek naar de perfecte foundation voor mijn huid, dus misschien is dit wel wat..


 
Dan heb ik nog twee mini tubetjes ontvangen van La Roche-Posay Nutritic intense.  Nutritic is een verzorgingslijn voor de droge, gevoelige huid. Nou is mijn huid niet onwijs gevoelig, maar droge plekjes daar heb ik wel last van. Waar mijn neus vaak vet en onzuiver is, is mijn voorhoofd heel erg droog. Leuk om ook eens te proberen.
 


Als laatste zitten er nog twee mini tubetjes in van het merk Eucerin. Eucerin Aquaporin active is een productlijn voor de vochtarme huid. Ik ben benieuwd wat deze producten voor mijn huid zullen doen.

 
Dit was het alweer. Ik wil jullie allemaal vragen om eens een kijkje te nemen op www.skinpharma.nl , ik vind het oprecht een leuke webshop. Ze verkopen veel producten voor verschillende huidtypes en dat staat ook duidelijk aangegeven bij de producten.


Skinpharma is de grootste online apotheek cosmetica winkel van Nederland met ongeveer 1100 producten van meer dan 40 bekende merken. Skinpharma is erkende online winkel van Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, Biodermal, Caudalie, Beaute Pacifique en Roger et Gallet. Er is een fantastisch assortiment producten op de site verkrijgbaar. Elke dag wordt het assortiment vernieuwd. Skinpharma heeft vele goede beoordelingen op Trustpilot.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!