zondag 4 augustus 2013

Yves Rocher Jardins du Monde - Fleur De Lotus

 
De laatste tijd laat ik jullie nog al veel douchegel zien, dus misschien ga ik vanaf de volgende keer meerde douchegel in 1 artikel laten zien. Vandaag doe ik er nog even een in zijn eentje. Ik hou het kort, want anders wordt het misschien een beetje saai. Lees mee en neem een frisse duik en waan je in het paradijs.


 
De Jardins du Monde douchegel van Yves Rocher zijn verrijkt met hydraterende en verzachtende bestanddelen. Hij zou ontspannend moeten werken en je een gevoel van innerlijke rust moeten geven. 
 
 
De verpakking is vrij standaard, maar wel erg leuk. Ik vind hem heel cute en wat natuurlijk super is, is dat heel de fles roze is. Hoe cool is dat?


 
Ik kan er kort over zijn. De geur vind ik  heerlijk fris. Het doet me een beetje denken aan een 'FA' geur die ik jaren lang heb gebruikt. Of je van deze geur houdt is natuurlijk persoonlijk. Verder is hij heel crèmig en dat zie je terug op bovenstaande foto. Hydrateren doe het dus zeker goed, en dat is wat ik zoek in een douchegel. Niet teveel poespas, maar wel lekker om je dag mee te beginnen.
 
Yves Rocher Fleur de Lotus douchegel is te koop voor 3,00. Op dit moment te koop met 50% korting.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!