vrijdag 16 augustus 2013

Tip: Do It Yourself site - www.HiGorgeous.nl


Het is al een tijd geleden dat ik een tip met jullie heb gedeeld. Ik was de Fashionista aan het lezen en daar kwam ik een diy site tegen. Ik ben dol op diy en was onwijs benieuwd. En dus surfde ik naar www.HiGorgeous.nl . Eenmaal aangekomen werd ik onmiddellijk enthousiast. Dit kan ik jullie niet onthouden! Kijk mee want het is echt leuk.


 Ze hebben allerlei leuke dingen om zelf te maken. Dingen voor je huis, zoals een notitie rol. Maar ook een kraag van cd's.


Soms zitten er ook nog beauty dingetjes bij. Leuke, handige video's om knotjes te maken bijvoorbeeld. De dingen zijn heel easy, maar ik zou ze zelf niet kunnen bedenken.


Een fotomobiel is daarvan een simpel voorbeeld. Het is echt makkelijk, maar zelf zou ik het niet kunnen bedenken. Heel creatief en meestal kost het echt bijna niks.Wat ik zelf een van de leukste voorbeelden vind, is onderstaand vintage magneetbord. Het ziet er super leuk uit en nogmaals, het kost echt bijna helemaal niks. Je kunt ook nog eens dingen hergebruiken. Goed voor het milieu!


Kortom, dit is écht een leuke site waar je onwijs creatieve ideeën vandaan kunt halen. Mocht je je vervelen, dan is dit echt een goeie tip.

1 opmerking:

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!