maandag 12 augustus 2013

P2 Sand Style Polish

 
Korreltjes op je nagels, het lijkt wel zand. Het ziet er niet alleen uit als zand, het voelt ook als zand. Een beetje ruw, met een korrelige structuur... Weten jullie al waar ik het over heb? Menig beautyliefhebber zou nu onmiddellijk zeggen: "Natuurlijk weet ik waar je het over hebt. Liquid Sand nagellak natuurlijk." Juist, als je dat dacht, dan zit je helemaal goed.  P2, een Duits merk, kon natuurlijk niet achterblijven en ontwikkelde de Sand Style Polishes.

Waar eerst de crackle nagellak helemaal in was, is nu de liquid sand trend volop op gang. We houden tegenwoordig niet meer van veel gedoe, we willen gemak. Niks losse glitters, dottingtools of saté prikkers. We hebben het liefst kant en klare stickertjes of speciale effecten op onze nagels. Zo, rechtstreeks uit een potje. De liquid sand trend maakt dat volledig mogelijk.
 
 
In het flesje lijkt het een gewone glitternagellak. Maar, als je het laat drogen krijg het zijn speciale effect. Langzaam maar zeker krijg het zijn zandtextuur tijdens het drogen. Je nagels voelen als schuurpapier. Het droogt niet glanzend op, maar vrij mat. De glitters blijven overigens wel zichtbaar.
 
 
P2 stopt haar nagellakjes in een rechthoekig flesje. Zo zie je ze niet vaak, meestal ze ze gewoon rond. Dit is leuk, gewoon voor de afwisseling. Wat ik een heel groot pluspunt vind, is dat de doppen de zelfde kleur hebben als het lakje. Zo kun je in een grote lade, onmiddellijk de juiste kleur vinden, handig!
 
 
De kwastjes zijn klein, ze hebben dus niet direct mijn voorkeur. Ik had verwacht dat ik moeite zou hebben met lakken, omdat het misschien wat dik zou kunnen zijn. De lak is absoluut niet dik, ondanks de uiteindelijke zand structuur.
 

040 illegal

 

 
Illegal is de rode van het stel. Rood met paars, gouden glitters om precies te zijn. Ik hou eigenlijk niet zo van rood op míjn nagels. Misschien dat ik deze juist daarom heb gekozen, voor de afwisseling.
 
 
 
Illegal is een mooie rode kleur. Op de foto neigt het wat meer naar paars en is de structuur wat minder goed te zien. In het echt is het gewoon mooi rood, mét een duidelijke zand structuur. Na twee laagjes dekte deze heel erg mooi.
 

020 lovesome

 


 
Lovesome is een kleur die ik eigenlijk nooit zo pakken uit mezelf. Punt 1, het is paars en paars is de kleur die ik de laatste tijd juist vermijd. Punt 2, er zit een soort gouden glitter in die op het eerste gezicht totaal, maar dan ook totaal niet, bij dit paarse lakje lijkt te passen. Van te voren had ik reviews bekeken en dit was toch een vrij populaire kleur. Toch maar proberen dus.
 

 
Ja, blij ben ik zeker dat ik deze ook heb geprobeerd. De paarse kleur vind ik persoonlijk erg mooi en de gouden glitters is op mijn nagels niet te overheersend. Ik vind het wel iets hebben, zeker in combinatie met de zand structuur. Na twee laagjes dekte ook deze perfect, dus daar heb ik ook niet over te klagen. 
 

 
P2 heeft mij een goede eerste indruk gegeven. De lakjes lakken goed, geven mooi resultaat en drogen onwijs snel. Na een paar minuutjes kan je zo beginnen aan de volgende laag. Mocht je in Duitsland zijn dan zou ik naar de DM rennen.
 
 
P2 is alleen te koop in Duitsland bij de DM voor €1,95 per stuk.

1 opmerking:

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!