donderdag 15 augustus 2013

P2 Color Victim, Nail Care Pen & Color StopEerder liet ik jullie al twee sand style lakjes zien van P2 en vandaag heb ik nog drie producten voor jullie in petto. Een 'gewoon lakje', een nagel verzorgend product en een product waar je je nagels netjes mee kan lakken. Klinkt allemaal geweldig en ik ga met jullie kijken of deze producten ook echt zo ideaal zijn zoals ze beloven :).P2 Color Stop
Allereerst de P2 Color Stop pen. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit zo'n product gezien. Het leek me wel interessant en dus wilde ik het graag testen. Dit is echt zo'n pen voor de slordige lakkers onder ons. Ik kan vrij netjes lakken, maar kan nooit voorkomen dat er iets naast gaat.Het is de bedoeling dat je voor het lakken een randje maakt om je nagels met dit witte spul. Naderhand zou je de gemorste nagellak er dus makkelijker af kunnen halen. Klinkt heel handig, maar werkt het ook?


Ik ging aan de slag en voor het lakken, deed ik dit spul om al mijn nagels heen. Vervolgens ben ik gewoon mijn nagels gaan lakken zoals altijd. Het witte spul was inmiddels doorzichtig geworden en hier en daar zag ik wat gekleurde lak die ik had aangebracht. Dit ging er zó ontzettend makkelijk af. Echt gewoon heel erg raar. Zonder enige moeite is het doorzichtige eraf inclusief de gekleurde lak. Bizar dat zo'n klein product het zoveel makkelijker kan maken.

Color Victim Nail Polish - 850 wow, wow, wow!Dan een nagellakje. Deze had ik bij Teske gezien en ik vond hem er zo mooi uitzien. Ik hou zoals jullie wellicht wel weten, enorm van perzikkleurtjes. Helaas vind ik de meeste perzikkleurtjes net wat te hard en als ze al zacht zijn, dan is de dekking meestal drie keer niks.


Detail: P2 logo op de dop

Ik lakte mijn nagels met het eerste laagjes en werd meteen blij. Het lakje heeft de perfecte structuur. Niet dik, eerder te dun, maar het lakt zó fijn. Dit is echt heel erg goed voor een budgetmerk. Daarnaast zag ik dat ik niet eens per se een tweede laagje moest aanbrengen. Op sommige nagels zag je nog net wat witte randjes, maar bij de meeste was het gewoon al goed eigenlijk.

Uiteindelijk heb ik voor de foto's toch nog een tweede laagje aangebracht, omdat dat altijd een net wat beter resultaat geeft.


P2 Apricot Nail Care Pen
Nadat je je nagels hebt gelakt en de 'Color Stop' misschien wel hebt gebruikt, kunnen je nagelriemen wel wat meer verzorging gebruiken. Gelukkig heeft P2 daar ook al wat op bedacht. Ze maakten een Nail Care Pen in de geur Apricot.De geur vind ik allereerst fantastisch. Perzik, mango? Ik weet niet mar de verpakking brengt je in ieder geval onmiddellijk in goeie sferen.Het handige aan dit product is dat je er aan de onderkant aan kan draaien. Aan de bovenkant komt  een goedje uit een soort kwastje. Super easy om te gebruiken. Daarnaast werkt het gewoon best wel goed. Het verzorgt lekker en nogmaals, de geur is geweldig.

Jullie horen het, P2 heeft mijn hart gestolen. Het lakje vind ik echt geweldig en de 'Color Stop' is echt een hele goeie zet van P2. Ja, ik zou bijna (met de nadruk op bijna haha,) naar Duitsland toe rennen om nog maar producten te halen. Al is dat misschien toch wel een beetje ver lopen..

P2 Color Stop €? (ik gok weer rond de 2 a 3 euro)
P2 Color Victim €1,55
P2 Nail Care Pen €? (ik gok rond de 2 a 3 euro)

1 opmerking:

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!