vrijdag 9 augustus 2013

Mijn nieuwe oorbellen

Ik zie nu dat de foto´s een beetje groen zijn uitgeslagen. Dit komt door de felle zon.
 
 
Sinds mijn 9e heb ik gaatje in mijn oren in sindsdien draag ik eigenlijk altijd oorbellen. Ik blijf maar nieuwe kopen en wat opvalt is dat ik steeds groter ga denken. Ik wil grote knopjes en word ook steeds meer van de hangers. Vandaag ga ik jullie drie nieuwe exemplaren laten zien. 

 
Dit zijn ze, een setje van Tiger Flyer, gouden hangers van Bioux Brigitte en simpele roze vogeltje van Etos. Allemaal onwijs budgetproof  dus.


 
Deze heb ik het meest recent gekocht. Ze komen van Bioux Brigitte en kosten 3,99. Ik vind dat eigenlijk nog best goedkoop voor deze winkel. Ik vind ze leuk omdat ze eigenlijk een beetje het model van een statement ketting hebben. Ik vind ze wel apart, maar toch heel draagbaar. Deze vind ik heel leuk om te combineren met legergroen.


 
Dit setje vind ik dan weer heel cute. Ze zijn onwijs schattig door het gouden in combinatie met het lichtroze. Ze zijn klein, maar wel aanwezig en het feit dat het vogeltje zijn maakt het al leuk. Te koop bij Etos dus makkelijk te verkrijgen en voor maar 3,99 volgens mij.


 
Deze zijn het simpelst maar ik vind deze denk ik wel het leukst. Deze zijn iets moelijker te verkrijgen omdat ze van Flying Tiger komen. Ik heb ze gekocht in Nijmegen maar er zijn ook nog andere filialen. Ze zijn groot en ik vond ze bijna oma-achtig maar uiteindelijk vind ik ze onwijs leuk. Zeker in combinatie met een grote (donut) knot boven op mijn hoofd. (2,00 per paar en in meerde kleuren verkrijgbaar.)

 
Ik ben er blij mee en dit alles samen onder de 10,00. Daar word ik nou blij van, leuke dingen voor kleine prijsjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!