dinsdag 6 augustus 2013

Max Factor Clump Defy mascara Water Resistant

 
Merken beloven je van alles. Separatie, volume, krul, lengte.. noem maar op. Het om gek van te worden, je weet niet meer waar je moet kijken. Je zal door de bomen het bos niet meer zien. Om het je iets makkelijker te maken review ik vandaag de Max Factor Clump Defy mascara water resistant. Iets minder budget dan normaal, maar dan verwachten we er natuurlijk ook veel meer van.

 
De verpakking doet me sterk denken aan Maybelline. Iedere keer als ik deze huls zie moet ik drie keer kijken of ik geen Maybelline mascara in handen heb. Ik vind het een beetje vreemd. Ik had liever een 'eigen' huls gezien.
 

 
Van het borsteltje wordt ik heel happy. Hij is van rubber een beetje gebogen en.. klein! Ja, ik hou van kleine borsteltjes, zeker omdat ik hele korte wimpers heb.
 
Mijn wimpers zonder mascara
 
Mijn wimpers met Max Factor Clump Defy mascara water Resistant


 
Ja, ik vind het resultaat heel erg mooi. Hij geeft lengte, volume en separeert goed. Krullen doet ie wat minder, maar goed, daarvoor hebben we de wimperkruller. Dus dat is ook gen probleem. MAAR, er is één grote maar. Deze mascara waterproof?? Eehm, NO. Hij is totaal niet waterproof. Vliegje in je oog en daarbij tranen? De mascara loopt over je wangen. In de regen lopen gaat niet en zwemmen wordt hem dus al helemaal niet.

 
Als je een goeie mascara zoekt er er wat geld aan wil uitgeven dan is dit wat voor jou. Zoek je een waterproof mascara dan is dit 3x niks. In eerste instantie was ik teleurgesteld maar hij geeft wel een mooi resultaat. Je kunt net zo goed de Clump Defy mascara kopen die niet waterproof is.Links zonder mascara - Rechts met 1 laagje Max Factor Clump Defy mascara waterproof

2 opmerkingen:

  1. Hey, super leuke blog! Leuke artikelen:) Ik heb ook een blog, www.candycrushxo.blogspot.nl. Hahah, de naam is een beetje stom bedacht, achteraf bedacht ik pas dat zo'n app dezelfde naam heeft haha:D Maarja... X Isabella (je kent me van Amy:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, wat grappig. Heb je blog inmiddels bekeken :D

      Verwijderen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!