vrijdag 2 augustus 2013

H&M Shimmer Body Lotion Cashmere

 
Mijn benen krijgen het zwaar te verduren tijdens de zomervakantie. Ze moeten zee, zand en zon doorstaan en dan kunnen ze wel wat extra verzorging gebruiken. Bij H&M kocht ik voor 3,95 een bodylotion in de geur Cashmere. Maar, het is niet zomaar een bodylotion. Er zitten shimmers in en dat is wat deze lotion zo geweldig maakt. Zeg maar hallo shiny benen, ik vind het geweldig.


De verpakking vind ik heel cute. Hij is er ook nog in een andere geur, maar ik vond deze verpakking leuker. Hij is dromerig en is uitgevoerd in geweldige pastel kleurtjes. Heel zacht, maar wel kleurrijk.


 
Een pompflacon ziet er super leuk uit, maar daarnaast is het ook nog heel hygiënisch. Je hoeft niet steeds met je hand in een pot en het maakt het gebruiksgemak stukken handiger.

 
De geur van de lotion vind iedereen denk ik wel lekker. Heel zacht basic en ruikt een beetje naar frisse was. De andere geur heb ik niet geroken, maar deze is in ieder geval prima.


 
Het is een luchtige lotion die snel intrekt. De glittertjes blijf je gelukkig zien. Het is subtiel, maar schijnt de zon erop dan word je er toch echt blij van. Ik vind het heel erg cute.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!