dinsdag 13 augustus 2013

Essence Me & My Ice Cream nail topping sticker

 
 
 
De laatste tijd een beetje veel over LE van Essence en Catrice. Sorry hiervoor, maar geloof dat jullie het niet heel erg vinden. Vandaag laat ik even wat foto's zien, maar ik kan jullie niet vertellen of het een fijn product is. Ik wil ze namelijk voor een speciale gelegenheid gebruiken. Vandaar dat dit dus ook het tweede artikel is voor vandaag. Het is niet helemaal compleet natuurlijk. Gewoon even wat foto's omdat ze zo leuk zijn.
 
 

 
De verpakking vind ik zo leuk. Snoeperig pastel in roze, groen, geel en wit. Ik word er helemaal blij van. Het is misschien wel iets wat kinderlijk en goedkoop, maar wat geeft het. Essence ís goedkoop, dus het mag.


 
Op de achterkant staat alles uitgelegd. Niet in het Nederlands, maar aan de binnenkant zitten er ook afbeeldingen bij. Het is in ieder geval heel erg simpel.


 
Je kiest de juiste maat, plakt ze op je nagels en het overtollige gedeelte knip je weg. Hoe simpel wil je het hebben. Binnen no-time heb je een gekleurde caviar manicure maar dan, op een stickertje.
 
Essence Me & My Ice Cream Nail Topping Stickers zijn tijdelijk verkrijgbaar voor 1,99 bij Kruidvat.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!