woensdag 14 augustus 2013

Essence LE september 2013 Be Loud

 
Stil en verlegen? Welnee: het tegenovergestelde! Dat vraagt om een expressieve look! Camouflageprints en krachtige kleuren vormen de basis voor deze ijzersterke collectie. Felroze, paars, oranje en abrikoos worden gecombineerd met hippe tinten als olijf, steengrijs, goud en zwart. Laat je horen, be loud, met essence, vanaf half september tot en met oktober 2013!  
Camouflage! Essence heeft in de collectie een make-up tasje. Ideaal want zo kun je al je nieuwe producten meteen opbergen. De trendy must-have van het seizoen volgens Essence.! Verkrijgbaar in 01 totally camouflage.  Consumentenadviesprijs: € 2,99.
Dit vind ik een iets minder product. Ik vind het er niet zo interessant uitzien. Toch klinkt het zeker wel mooi hoor. De oogschaduws bieden twee kleuren en diverse effecten, van lichtglanzend tot intens metallic. Er zijn drie kleurnuances in beige-goud, olijfgroen en steengrijs. Verkrijgbaar in 01 riot grrr-een, 02 like a stone in the wall en 03 rock the block.  Consumentenadviesprijs: € 2,39

 
Glitter graffiti! Essence heeft ook een graffitie topper ontwikkeld. Wat ik me daar bij moet voorstellen weet ik eigenlijk niet zo goed. Het ziet er in ieder geval erg leuk uit, dat sowieso. Verkrijgbaar in 01 not punky nor funky.  Consumentenadviesprijs: € 1,89.


 
Omg, kijk dit. Zelfs Essence heeft look a likes van de Chubby sticks van Clinique. De sticks komen in felroze en abrikoos. Het enige wat me zo z'n twijfels geeft is dat er sheer bij staat. Ik hoop dat ze toch nog enigs sinds kleur af geven. Dat zou fantastisch zijn natuurlijk. Verkrijgbaar in 01 pink me and 02 ap-ri(c)ot.  Consumentenadviesprijs: € 2,59.

 

Een praktisch jumbo eye pencil in de trendy kleur steengrijs. Hij is waterproof dus dat is super. Je kunt hem als oogschaduw en als eyeliner gebruiken dus multifunctioneel.  Verkrijgbaar in 01 I’m all riot.  Consumentenadviesprijs: € 2,59.

 
Ook is er een nail art set. Dit spreekt voor zich lijkt me :). Consumentenadviesprijs: € 2,99.
 


 
Oeh nice. Dit is het enige product wat ik echt graag wil hebben. Ik heb een zwak voor blushes en al helemaal als ze en patroontje hebben. Ik hoop dat dit geen overspray is, want dat zou jammer zijn.
Consumentenadviesprijs: € 3,39. 
 
Als laatste heeft Essence nog langhoudende nagellakjes in haar collectie gevoegd.
Ze komen in paars, oranje, olijfgroen en steengrijs. Ze zijn intens en hebben een hoge dekking. Verkrijgbaar in 01 riot@♥, 02 orange is the new black, 03 riot grrr-een en 04 like a stone in the wall. 
Consumentenadviesprijs: € 1,89.
 
Deze collectie, spreekt me net als die van Catrice, niet zo heel erg aan. De jumbo sheer sticks klinken goed als ze niet al te sheer zijn haha. De blushes lijken me ook wel wat. De rest van de collectie laat ik denk ik gewoon lekker liggen. Gelukkig een keer een LE die goed is voor mijn portemonnee.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!