maandag 12 augustus 2013

Catrice Pure Shine Colour Lipbalm - 020 Rusty In Peace


Het is inmiddels al een tijdje augustus. En wat betekent augustus? Juist ja, nieuw assortiment van Catrice. Ik kon niet wachten en een paar dagen geleden waren de nieuwe producten er dan eindelijk. Bijna alles was weg, maar gelukkig kreeg ik nog een Pure Shine Colour lipbalm te pakken. Ik kan het niet voor me houden. Ik vind het een geweldig product!
De verpakking vind ik heel cute. Het doet me denken aan de chubby sticks van Clinique. Er zit een zilveren dop op en een zilver stukje waarmee je de tip omhoog mee kan draaien. Geen gedoe met slijpertjes, dus dat is handig. Wat ook heel makkelijk is, is dat je de kleur vanaf de buitenkant kan zien. Good job Catrice!Wat me wel opvalt is dat de kleur op de verpakking wel een beetje anders oogt dan de stick zelf. Het is geen groot verschil maar wel iets wat slordig.
Dan iets waar het natuurlijk allemaal om draait: de swatches. Ik verwachtte niet al te veel kleur omdat het natuurlijk een lip balsem wordt genoemd. Het is niet te vergelijken met een lipstick op kleur gebied, dus daar moeten we ook niet naar verlangen.Toch valt het pigment me alles behalve tegen. Er komt flink wat kleur vanaf en voor mij persoonlijk is het ook nog eens de perfecte kleur. Hij lijkt enorm veel op mijn eigen lip kleur, een echte my lips better tint dus.

Ik kan jullie moeilijk laten merken hoe onwijs enthousiast ik ben. Daarom even een lijstje met pluspunten en minpunten tegenover elkaar.

+ Pluspunten +:
* Mooie verpakking
* Geur is erg lekker, doet me denken aan subtiele vanille
* Verzorging erbij inbegrepen
* Gepigmenteerd voor een lipbalsem
* Easy in gebruik
* Waar voor je geld :)

- Minpunten -
* Catrice lijkt steeds duurder te worden. 5,00 euro is voor Catrice vrij duur.

Wauw, wauw, wauw! Ik ben helemaal onderste boven en vind het een onwijs leuk product. Ik kan niet wachten om er nog meer te halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!