dinsdag 13 augustus 2013

Cartrice LE september 2013 Eve in BoomWeelderige boeketten: op de internationale catwalks zien we kleurrijke bladeren, millefleur- en XXL bloemenprints. Bloemrijke fantasieën variërend van authentiek tot stylish op zwierige jurkjes, blouses en haaraccessoires. Zeg het met bloemen – aldus Catrice. Kijk mee naar de producten uit deze LE van september.


In de Eve in Boom collectie zitten drie Lip and Cheeck Creams. Volgens Catrice is dit een must-have duo voor de wangen en lippen. Ik ben benieuwd. Verkrijgbaar in C01 Blossom Me, Blossom You, C02 Rosebuddy en C03 Bed Of Flowers. Consumentenadviesprijs: € 3,99
Dan heeft Catrice een ultrazachte losse poeder met lichtreflecterende pigmenten. De zachte poeder zou de huid moeten helpen vocht vast te houden. Dat klinkt interessant. De kleur ziet er onwijs mooi uit. Ondanks de prijs denk ik dat ik deze niet kan laten liggen. Verkrijgbaar in C01 Bloomynous. Consumentenadviesprijs: € 5,59 (Catrice lijkt steeds duurder te worden helaas.)


Dan iets wat mijn aandacht meteen trekt. Catrice heeft nu ook eindelijk nagelstickers in een LE collectie.  Het zijn zelfklevende nagelfolies met een bloem design. Je plakt de folie op je nagels en dan werk je de folie met een nagelvijl tot de gewenste lengte. Verkrijgbaar in C01 Nails In Bloom. 
Consumentenadviesprijs: € 2,39
Twee kleuren - antraciet en paars -  moeten je ogen benadrukken met een poederachtige finish en zijn een perfecte match voor de Soft Duo Eyeshadow. Det tips van de Powder Kajals moeten aangenaam aanvoelen en kunnen makkelijk worden geslepen. Verkrijgbaar in C01 The Flower Of Love en C02 Floralilac. Consumentenadviesprijs: € 1,99
Als een van de laatste producten heeft Catrice drie oogschaduw paletjes gemaakt. Drie varianten, twee perfect op elkaar afgestemde kleuren, één overtuigend resultaat (of althans, dat zou het moeten worden.) . Subtiel nude met aards bruin, helder grasgroen en mysterieus mosgroen en twee bestinten in violet en paars. Verkrijgbaar in C01 Bloomynous, C02 Beauty Bouquet en C03 Bed of Flowers.
Consumentenadviesprijs: € 3,89


 Ultimate Nail Lacquesr hebben voor deze Limited Edition een bloemdessin op de verpakking en zijn verkrijgbaar in vijf unieke kleuren: nude, paars, rood, koraal en roze. De verpakking vind ik heel erg leuk. De laatste koraal tint spreekt me wel aan. Zoals jullie weten ben ik gek op koraalkleurtjes. De rest boeit me eigenlijk niet zo veel. Verkrijgbaar in C01 Bloomynous, C02 Floralilac, C03 Bed of Flowers, C04 Rosebuddy en C05 Blossom Me, Blossom You.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

Ik vind de collectie leuk, maar ik vind het niet geweldig. Ik heb niet het gevoel dat ik in september onmiddellijk naar de winkel wil rennen. De highlighter lijkt me wel wat, maar de rest boeit me niet zo heel veel.

“Eve in Bloom” by CATRICE is vanaf september t/m half oktober 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!