vrijdag 19 juli 2013

Verschillende mini's (voor op vakantie)


Je gaat op vakantie, met je tentje, je luchtbedje, kookspullen en.. je toilettas. Je hebt al veel plaats nodig voor andere dingen en dus moet je je toilettas compact in pakken. Mini producten zijn dan ideaal en daarnaast zijn ze super cute. Kijk mee want ik ga jullie een aantal mini's laten zien die ik in mijn bezit heb.


Allereerst zijn dit gratis mini potjes van de Bodyshop. Als je een product koopt krijg je vaak zo'n potje erbij. Deze zijn heel klein maar wel ideaal voor als je bv 1 nachtje weggaat.


Ook zijn er verschillende haar producten. Andrelon heeft niet echt veel speciale mini's maar hun serum en volume poeder is van zich zelf al heel klein. Dat is natuurlijk super handig. Ook heeft de Bodyshop verschillende mini's van bijna al hun geweldige producten. Delicious!


Bodylotion is ook ideaal voor op vakantie. Door al dat zeewater krijg je snel een droge huid. De Bodyshop heeft wederom weer mini's: bodybutter maar ook bodylotion. Dove heeft een hele schattige mini voor maar 0,50 (!) en Nivea heeft mijn favoriete crème ook in zo'n klein potje.


Tonic gebruik ik niet vaak, maar Etos heeft van hun eigen merk er ook gewoon eentje in he assortiment. En ja, ook scrub bestaat in een potje, handig voor je zongebruinde huidje.


Op vakantie als het warm weer is, zal je ook last hebben van zweetgeuren. Deo is dan ideaal voor in je handtas. Reiniging producten zijn er ook in allerlei prijsklassen. Sephora heeft er een, maar bij Etos verkopen ze het ook gewoon.


Soms krijg je bij Etos ook nog gratis mini producten. Zo hebben ze ooit mini nagellakjes weggeven en mini lipglossjes. Bewaren, bewaren, bewaren, want op vakantie is dat echt handig. Mini make-up producten zijn namelijk niet vaak te koop.

Zo zie je hoe klein ze zijn met mijn hand erbij.


Misschien ben je al vakantie geweest, maar ik hoop dat je er toch wat aan hebt gehad. Mini producten vind ik altijd wel fijn, ook als je gaat logeren. En als je bv in de herfst vakantie weggaat, kun je deze tips ook gebruiken.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!