maandag 1 juli 2013

Pretty: Perfect Nail Drying Spray

 
Ik heb altijd al issues gehad met nagels laten drogen. Veel eerder liet ik jullie al de nageldroger zien van de Action, maar dat werkte niet. Vandaag heb ik iets totaal anders, maar het is wel voor het zelfde doel. Namelijk je nagels drogen.


 
Ik liep een of andere budget winkel binnen en daar trof ik de Pretty Perfect nail drying spray aan. Ik verwachtte het niet, omdat ik hoorde dat hij te koop was bij Big Bazar. Niet alleen daar dus en dat is mooi want zo kun je het makkelijker vinden.
 
 
Hoe gaat het nou in zijn werk? Je lakt je nagels en na het eerste laagje spuit je op een afstand van 15 cm. Dan laat je het een minuutje drogen en je nagels zijn droog. En het werkt echt, mijn mond viel open van verbazing. Het is echt een geweldige uitvinding.
 
 
Wat ik nog een pluspunt vind is de geur. Het is net een parfumgeur. Het is niet goed te omschrijven, maar wel echt lekker. Als er parfum van zou zijn zou ik het zo kopen.

 
We hebben hier echt te maken met een budget topper. Hij werkt ontzettend goed en ik vind het mega handig, want je kunt je nagels lakken voor het slapen gaan.
 

 
 Pretty Perfect Nail Drying Spray is te koop bij verschillende budgetwinkel voor 1,79.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!