zaterdag 27 juli 2013

Nivea Lip Butter - Raspberry Rosé

 
In mijn shoplog van een tijd terug had je hem misschien al gezien. De Nivea Lip Butter in Raspberry Rosé. Met mijn Kruidvat extra voordeelpas kan ik deze lip butter met 50% korting scoren. En dat liet ik mij geen twee keer zeggen. €1,50 voor een lip butter is natuurlijk geen geld en dus rende ik naar de plaatselijke Kruidvat.

 
Toen ik de verpakking voor het eerst zag was het enige wat ik kon uitbrengen: "Huh, is dit van Nivea?" Ja, en of dit van Nivea is. Ik vind de verpakking geweldig. Ik word blij van de roze kleur van framboos en zie al frambozenvelden voor me. Het witte doet me denken aan yoghurt en de framboos geeft net het dromerige tintje.


 
Nivea heeft drie verschillende varianten ontwikkeld. Een original variant, zonder geurtje, misschien handig voor mannen. Vanille & macadamia, deze lijkt me niet zo lekker. Ik houd niet zo van sterke vanille geuren. Daarnaast is de Raspberry Rosé variant er, die heb ik dus in mij bezit. Als laatste, de vierde, is er nog eentje die alleen in het buitenland te koop is. Dat is de caramel cream, waarom hebben we die niet in Nederland. Ik hou van caramel en wil mijn lippen ook kunnen verwennen met de warme geur van caramel.
 
 
 
Als we kijken naar de bestandsdelen valt meteen op dat er veel minerale oliën in zitten. Verder zit er shea butter in en dat is natuurlijk geweldig voor je lippen. Ook heeft Nivea er wonderolie en amandelolie in gestopt, heerlijk! Glycerine is ook aanwezig en dat werkt lekker verzorgend.
 


Ja, voordat ik er vragen over krijg. Ik heb een hele grote muggenbult op mijn wijsvinger. Ik ben allergisch, dit is er nog niks bij.

Als je het blikje open maakt komt er onmiddellijk een zoete geur je tegemoet. Ik moest er even over na denken maar het ruikt echt naar Fruitella. Je moet er van houden, maar het ruikt echt zoet, snoepjes zoet.

 
Misschien ben je er blij mee, maar misschien ook wel teleurgesteld. De balsem geeft geen kleur af. Op mijn vinger zie je een witte, glanzende balsem en dat is dus ook het resultaat op mijn lippen. Ik vind het wel prettig, zo kan die overal bij.


 
De butter heeft me verrast. Ik gebruikte eigenlijk altijd balsems en dan voornamelijk in stik. Blikjes vind ik niet zo fijn, omdat je daar steeds met je vinger in moet. Toch doe ik het steeds weer, omdat ik hem fijn vind. Hij voelt niet echt lekker op mijn lippen aan, al is het ook niet storend. Maar ik merk dat hij gewoon echt goed zijn werk doet. Daarnaast vind ik het geweldig als ik hem uit mijn tas mag halen en de geur is genot om te ruiken.

 
Jep, Nivea heeft me verrast. Het lijkt alsof Nivea een flinke draai aan het maken is. Zeg maar dag tegen de saaie donkerblauwe verpakkingen en hallo tegen roze framboosjes. Ik word er blij van en ik hoop, jullie ook.
 
Nivea lip butter is te koop bij de drogist voor 2,99

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!