zondag 21 juli 2013

Kiko nail lacquer & soft touch blush

 
Kiko is zo'n merk waar je regelmatig dingen over hoort, maar wat je nooit in handen krijgt. Of in ieder geval, zo werkt het voor mij. In het buitenland is het wél te koop en dus heb ik nu een blush en een lakje en wat ben ik daar blij mee zeg!

 
Allereerst een soft touch blush van Kiko in de kleur 110. Er zit een mooi mat zwart doosje omheen, maar dat zie je niet terug op de foto. Het doosje vind ik er wel heel erg mooi uitzien, ik heb een zwak voor matte doosje, haha.

 
De kleur van de blush is koel knal roze. De kleur is zo fel dat mijn camera hem niet goed pakte. Hij maakt er een fletse lila/paars/roze kleur van.Hier zie je de kleur wel vrij goed

 
 
De kleur is eigenlijk niet enorm gepigmenteerd, maar daar ben ik heel blij mee. Knal roze is mooi, maar als de kleur mega gepigmenteerd zou zijn zou het een harde streep worden.
 

 
De blushes van Kiko zijn niet van super kwaliteit, maar ze zijn wel echt fijn. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar Catrice vind ik wel ongeveer vergelijkbaar. Toch, is Kiko wel wat specialer natuurlijk.
 
Blushes van Kiko zijn rond de 7,00 te koop in het buitenland

 
Wederom zit hier mat zwart in de verpakking verwerkt. Dat doet Kiko goed, het heeft iets luxe. Het flesje vind ik vrij eigen gemaakt. Witte letters, mat zwarte dop en de onderkant is 'doorzichtig', als jullie begrijpen wat ik bedoel.

Ik heb de kleur 358


 
De kleur vind ik moeilijk te omschrijven. Het is zeker geen pastel en ook net geen perzik kleurtje. Het is een beetje oranje/koraal. Heel apart, maar ik hou er zeker van. Ik heb veel van deze kleuren, maar deze is toch nét weer anders.


 
Het kwastje is niet bijzonders, maar gewoon prettig in gebruik. Het neemt de lak goed op en door de structuur van de lak is het goed te verdelen. Strepen krijg je niet en gelukkig dekt het in twee laagjes prima. Eentje kan net niet wat mij betreft.


 
Dit lakje heeft mij verrast. Hij is lekker zomers en toch wat anders dan alle andere lakken. Ik ben mijn tas overigens al aan het pakken voor vakantie en deze heeft al een plaatsje weten te bemachtigen in mijn toilettas.
 
 
Misschien heb je het al gezien, mijn nagels worden weer wat langer. Dit komt mede door de Kruidvat nail hardener. Een echte aanrader, het werkt zeker!
 
Kiko nagellak is te koop voor een prijs van rond de 5,00. De landen staan onderaan dit artikel.
 

 
Kiko is te koop in:
Italië
Duitsland
Spanje
Frankrijk
Oosterrijk
Portugal
Engeland

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!