donderdag 25 juli 2013

☼ Foto's van mijn cavia ☼

 
Ik heb wel eens eerder over haar verteld, maar nooit echt foto's laten zien. En dit is ze dan, mijn cavia :). Vandaag ga ik jullie wat foto's van haar laten zien. Kijk gezellig mee!


 
Toen ik ongeveer 7 jaar was kreeg ik mijn eerste cavia. Het was een mannetje en ik noemde hem Snuffie. Na ruim 2 jaar wilde nog een cavia. We wilde graag een mannetje erbij en dus haalde we het mannetje Pipo. Of tenminste, we dachten dat we een mannetje hadden gehaald bij vrienden van ons want dat werd ons verteld. In eerste instantie hadden we niks door, maar na een paar maanden werd Pipo toch wel erg dik. We kwamen er achter dat ze zwanger was. Pipo was dus helemaal geen mannetje maar een vrouwtje.
 
 
Pipo was inmiddels al hoog zwanger en dat werd dus wachten op de baby's. Ik als klein meisje was natuurlijk door het dolle heen. Mijn ouders waren iets minder enthousiast. Op 1 juli 2008 werden drie cavia's geboren. Er werd met mij afgesproken dat ik er in totaal twee mocht houden. De keuze was snel gemaakt. Snuffie was echt mijn maatje, Pipo was niet zo'n lieve cavia. Dus Pipo verhuisde weer terug naar onze vrienden. Ik wilde graag ook één van de baby cavia's houden en dus nam ik de overige (die op deze foto's dus te zien is.)

 
De ouders, Pipo en Snuffie zijn inmiddels overleden. Het broertje en zusje leven nog. Ze zijn inmiddels 5 jaar oud.


 
Ze is heel nieuwsgierig en komt altijd even gezellig kijken :).

 
Spelen met een bal in de ren.

 
Snuf snuf..
 
 
Dit waren even wat foto's van mijn cavia. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Bedankt voor het kijken :D.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!