dinsdag 9 juli 2013

Essence LE ticket to paradise - shimmer powder & hair mascara + test: kan hair mascara als gewone mascara

 
Ik ben een beetje laat met de review van de LE 'Ticket To Paradise' producten, maar ik wil het toch graag laten zien. In de preview van deze LE zei ik dat ik die hair mascara drie keer niks vond. Maar, gekleurde wimpers zijn nu in. En dus testte ik of je haarmascara ook op je wimpers kan gebruiken. Kijk mee of dit iets is :).


Essence ticket to paradise shimmer powder 01 tropical heat

 
€2,99
 
In mijn preview zei ik al dat dit echt dé musthave is van deze collectie. Het is een echte eye-catcher door het prachtige motief met tropische bloemen.
 
 
Deze powder kun je over heel je gezicht aanbrengen, of als een soort highlighter over je blush. Afgelopen dagen heb ik mijn Sleek blush in Suede gebruikt met de shimmer powder eroverheen. Je kunt deze powder ook prima over een bronzer gebruiken.
 
 
De pigmentatie is heel goed en de kleur vind ik heel mooi. Het geeft echt een mooie glans! Glitters zitten er niet in, maar shinen dat kun je zeker wel met deze powder. Met wat zonlicht komt het al gauw helemaal goed.
 
 
 

Essence LE ticket to paradise hair mascara 02 dive with me to the Island

€2,99
 
 
Deze verpakking is wat groter dan dat we gewend zijn. Het is dan ook geen gewone mascara maar een haarmascara. Aangezien ik gekleurde plukjes in mijn haar niet zo leuk vind heb ik hem getest op mijn wimpers. Dat is immers ook haar. Let op! Je ogen zijn wel heel gevoelig. Wees er dus voorzichtig mee, zeker omdat dit niet gemaakt is voor je ogen.
 
 
 
Het borsteltje vind ik gewoon prima. Mijn voorkeur gaat eigenlijk uit naar rubberen borsteltje, maar omdat dit eigenlijk voor je haar is snap ik heel goed dat ze dat niet hebben gedaan.
 
Mijn wimpers zonder mascara

Ik heb hem eigenlijk gewoon getest zoals ik 'normale' mascara's normaal gesproken gebruik. Ik heb natuurlijk niet gelet op of het me wel volume en krul geeft want het is niet voor je wimpers. Als je het in je haar zou gebruiken zou je gewoon kleur willen zien.

Aan de slag

Het resultaat met éen laagje vind ik mooi. Hij separeert nog vrij goed en de kleur is goed te zien. Het is zo eigenlijk al duidelijk genoeg te zien want mijn ouders zagen het onmiddellijk.


1 laagje mascara

Als je een tweede laagje aanbrengt zie je al gauw dat het een beetje gaat klonteren. Zo close-up vind ik het er niet mooi uit zien. Toch is het zo, dat als je gewoon naar mijn gehele gezicht kijkt, het wel mooi is. Het heeft iets en mijn ogen reageren er goed op. Ik draag lenzen maar heb niet de gevoeligste ogen van de wereld. Nogmaals, heb jij gevoelige ogen, doe dit dan niet met haarmascara. Je kunt ook gewoon een gekleurde mascara kopen die écht voor je ogen bedoeld is.


2 laagjes mascara

Ik ben onwijs blij met beide producten. De shimmer powder zit nu in mijn everyday bakje en de mascara gebruik ik niet dagelijks maar vind ik wel heel fijn en leuk. Ik vind het beide aanraders, dus mocht je nog producten willen hebben zou ik er snel bij zijn. Misschien dat ik nog ga kijken of ik de paarse hairmascara weet te bemachtigen. We zullen zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!