donderdag 18 juli 2013

Budget shoplog Kruidvat & HemaHet is al best een tijd geleden dat ik heb laten zien wat ik heb gekocht. Toch betekent dat niet dat ik niet shop. Ik heb in de tussentijd regelmatig dingen gekocht maar dat koop ik in delen. Het is dan te weinig om er een shoplog van te maken. Ik vergeet het weer en dus komt er geen shoplog. Vandaag ben ik even langs het Kruidvat & de Hema geweest en ik vond het voldoende om er een shoplogje van te maken.

 
Afgelopen week ben ik naar de kapper geweest en dus vond ik ook gelijk weer tijd voor nieuwe haarproducten. Mijn hoofdhuid is best wel gevoelig en dus koos ik voor de natuurlijk puur lijn van Andrélon.
 
 
In mijn mailbox kreeg ik een paar dagen geleden van Kruidvat extra voordeelkaart een mailtje over de Nivea lip butter. Met je Kruidvat extra voordeelkaart kon ik hem kopen met 50% korting en dat vind ik leuk natuurlijk. In plaats van €2,99 betaalde ik €1,48.
 

 
Dan kocht ik nog een pasjeshouder voor op vakantie. Ik vind het handig om alles compact bij me te hebben. Ook deze was in de aanbieding bij Kruidvat en in plaats van €4,99 betaalde ik €1,99 :).
 
 
 
Ook bij Kruidvat spotte ik deze oorbellen. Als je me al een tijdje volgt kan je je misschien herinneren dat ik deze oorbellen in het oranje bij de Hema kocht. Deze zijn niet oranje met goud, maar blauw met zilver. Vandaag zag ik ze van €5,00 naar €1,00. En dat vind ik leuk, yes! Ik vind ze heel erg mooi. 
 
 
(Bovenstaande zijn eigenlijk hetzelfde. Deze kocht ik alleen bij Hema in plaats van Kruidvat en de oranje kocht ik voor €3,95.)
 
 
Als laatste kocht ik bij Hema nog een wenkbrauw potlood in de lichtste kleur voor €2,00 als ik me niet vergis.
 
Ik ben blij met mijn geshopte spulletjes en heb veel korting gescoord. Vinden jullie het leuk om vaker shoplogs te zien?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!