vrijdag 22 februari 2013

♥ Vergelijking: Catrice Lipstick Colour Bomb & Matt About Pink ♥


 Voor vandaag heb ik een vergelijking artikel voor jullie gemaakt. Ik ga twee producten naast elkaar leggen die erg op elkaar lijken óf misschien wel een dupe zijn. Ik kan alvast verklappen dat er vandaag een lipstick van de Catrice LE Revoltaire (die niet meer te koop is) en de lipstick Matt About Pink (uit het nieuwe assortiment) vergeleken gaan worden. Hier en daar werd er al gevraagd of het misschien wel een dupe zou zijn.. Kijk mee!
Je vraagt je misschien wel af waarom ik een lipstick die niet meer te koop is meeneem in de vergelijking. Dat zal ik jullie uitleggen :).

De lipstick Colour Bomb uit de Revoltaire LE is niet meer te koop. Die lipstick was toen enorm gewild omdat het een hele trendy koraalkleur is én omdat hij mat is. Mocht je deze lipstick toen gemist hebben zou het super fijn zijn als er kleur is die er ontzettend veel op lijkt.

Heb je Colour Bomb al? Dan is het de vraag of het de moeite waard is om Matt About Pink nu ook te kopen. Of lijken ze zoveel op elkaar dat dat niet hoeft? Ik ga het jullie laten zien.


Wat opvalt aan de hulzen is dat ze het zelfde formaat hebben. Dat is altijd zo bij Catrice. Het enige verschil is dat de huls van de LE zilver is met een soort doodshoofd printje erop. De huls van het vaste assortiment is basic zwart.

De lipsticks heb ik al een tijdje, dus ze zijn gebruikt. Geen prachtige foto's dus.
Zoals je al ziet op de foto lijken de kleuren niet enorm veel op elkaar. Ze zitten allebei in de koraalkleurige categorie en ze zijn beide mat, dat wel.


Waar op de foto's de lipsticks nog enigszins op elkaar leken, lijkt het op de swatches op mijn arm totaal niet. Matt About Pink is veel rozer & Colour bomb lijkt rood met een oranje ondertoon. Op de lippen lijken de kleuren vrijwel hetzelfde. Tenzij je natuurlijk hele lichte lippen hebt.
Wat ik mooier vind, vind ik moeilijker te zeggen. Ik vind ze allebei prachtig! Echte musthaves voor het aankomende seizoen.

Conclusie:

De lipsticks hebben zeker iets van elkaar weg maar er zitten toch ook verschillen in. Het is geen dupe, dus mocht je Colour Bomb al hebben zou ik toch nog even gaan kijken naar Matt About Pink. Heb je Colour Bomb gemist en vind je die mooi? Dan is Matt About Pink zeker een alternatief.

Catrice lipstick Matt About Pink is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99, Klik hier voor een review. (Catrice lipstick Colour Bomb is niet meer te koop.)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!