zondag 3 februari 2013

Tip: Zoutsteen theelichthouderIk hou er van om mijn kamer te decoreren. Bij de Action (alweer bij de Action :$) kocht ik een zoutsteen theelichthouder. Ik vind hem prachtig en wil hem jullie ook graag laten zien.

Zoutstenen geven een prachtig licht en daarnaast werken ze ook vitaliserend. Volgens wetenschappers bepalen het aantal positieve en negatieve ionen in de lucht hoe wij ons voelen. Als er teveel positieve ionen in de lucht hangen, veroorzaakt door o.a beeldschermen, sigarettenrook en elektriciteit, kun je depressief worden of lusteloos worden. Dit kan worden voorkomen door een hoge concentratie aan negatieve ionen. Deze zijn aanwezig bij watervallen, een onweersbui, aan zee, maar dus ook bij zoutstenen. Zoutsteen zuivert de lucht als het ware van positief geladen ionen. Zoutsteen brengt evenwicht in de elektrische lading van ruimtes.
(Deze uitleg heb ik van: http://www.spirituelewinkel.nl/contents/nl/d238_Zoutlampen.html)


Hieronder zie je de zoutsteen zonder kaarsje en bij daglicht. Hij kleurt en beetje roze en past mooi bij mijn interieur.
 Maar hij is misschien nog wel mooier 's-avonds met een kaarsje erin. Het geeft een mooie, warme gloed. Of het nou waar is dat hij vitaliserend werkt weet ik niet. Maar het staat heel mooi in je kamer, dat staat vast.

De theelichthouder is voor €1,00 te koop bij de Action.

Q: Geloof jij in de werking van de zoutsteen?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!