vrijdag 1 februari 2013

Max Baked Eyeshadow - 471 Brown & Beige

Oogschaduw, het is een product wat ik eerlijk gezegd niet vaak gebruik. Daarom ben ik altijd opzoek naar goedkope oogschaduw met goede kwaliteit. Als ik ze dan niet heel vaak gebruik is het niet zonde van mijn geld. Ik was zoals ik al eerder deze week zei pas naar de Action geweest en ik nam ook een Max oogschaduw palletje mee. Ben je benieuwd naar de kwaliteit? Kijk dan gezellig mee verder.
Dit is hoe het palletje eruit zie. Simpel van doorzichtig plastic, dat is handig omdat je zo meteen kan zien wat voor kleur je hebt.. Het ziet er vrij goedkoop uit en zo voelt het ook aan. Ik ging voor de kleur 471 Brown en Beige. Max heeft ze een nummer én een naam gegeven, maar echt bijzonder is die niet. Jammer dat ze daar niet zoveel tijd in hebben gestoken.

Dit zijn de vier kleuren. Een goude, bruine, witte & bronze kleur. Mooie kleuren voor overdag, maar als je de bruine kleur gebruikt kun je er ook een wat heftigere look mee maken (dacht ik). Wat ik jammer vind is dat ze er een witte kleur bij hebben gedaan. Die zijn vaak niet goed gepigmenteerd en gebruik ik toch niet. Ze hadden beter kunnen kiezen voor een mooie highlighter.

  
 
Als je een veegje aanbrengt zie je niet veel van de kleur. De witte verrast me daar in tegen wel erg. Voor een witte kleur en in verhouding me de rest geeft hij best wat pigment af. Daarnaast zie je goude kleur (Ja, echt waar. Ik dacht ook dat het de bruine kleur was.) De goude kleur heeft een mooie glans en ziet er erg mooi uit. Waar ik erg in teleurgesteld ben is  de bruine kleur rechts. Je ziet hem bijna niet.

Maar, voor alles is een oplossing. En dus bracht ik een 2e veegje aan. Dat had ie net nodig. Bij de witte kleur is niet veel verschil maar de 2 middelste kleuren wel. Ze zijn prachtig! De bruine tint geeft helaas nog steeds niet veel kleur af en blendt helaas ook niet fijn.

Mijn mening is een beetje verdeelt over dit palletje. De witte kleur vind ik niet mooi, dat is persoonlijk. Maar hij is wel prima gepigmenteerd. De goude en de bronze kleur vind ik geweldig en met deze 2 kleuren alleen kun je ook een mooie look maken. De bruine is zoals ik al zei een flinke tegenvaller. Maar ja, wat wil je voor maar €1,30 (als ik me niet vergis).

Q: Heb je zelf ervaring met palletjes van Max en zouden jullie nog een ooglook willen zien met dit palletje?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!