maandag 11 februari 2013

Masker dr. van der Hoog - Amazing Avocado

Maskers van dr. van der Hoog, ik ben er dol op. Ze hebben ze in allerlei soorten en hebben zo allemaal hun eigen werking. Je kunt de maskers dus heel makkelijk uitkiezen bij je eigen huidtype. Deze keer ging ik voor het kant en klaar masker Amazing avocado. Het zou een reinigende en stimulerende werking hebben. Ben je benieuwd of het ook echt zo werkt? Kijk dan gezellig met me mee.Wat ik heel erg leuk vind aan dit masker, is dat er een soort hoesje omheen zit. Dit geeft een net wat luxer gevoel en ziet er gewoon erg leuk uit. Als je het hoesje open doet komt het zakje eruit. Het zakje heeft de zelfde opdruk als het hoesje.

Ik nam het avocado masker omdat ik ten eerste dol ben op avocado. I love it! Het heeft zo'n lekker smaak en is zó ontzettend goed voor je huid. Je zou dit masker ook prima zelf kunnen maken, maar daar heb ik niet voor gekozen. Dit is simpelweg wat makkelijker en sneller.


Op de achterkant van het masker staat een uitleg. Als je een droge vermoeide huid hebt werkt dit erg goed maar als je een wat vettere huid hebt is dit ook prima. Mijn voorhoofd was op dit moment erg droog en mijn neus juist wat onzuiver. Perfect dus!
Het masker moet je redelijk dik aanbrengen en vervolgens 10 tot 15 minuten laten zitten. Het masker is ontzettend romig en heel makkelijk te verdelen over je gezicht. Wat je niet ziet, maar wat er wil is, is dat er een soort van kleine scrubdeeltjes in zitten.

Ik heb het masker ongeveer 20 minuten laten zitten. Nadat ik het er af haalde was mijn voorhoofd niet meer schraal en voelde het heel lekker aan. De onzuiverheden waren wat minder rood en de rest zag er zichtbaar beter uit.


Ja, dit masker kan ik je zeker aanraden. Ik ben fan en zal hem zeker opnieuw kopen.

Dr. van der Hoog maskers zijn o.a te koop bij Etos & Kruidvat voor 2,20 per stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!