donderdag 21 februari 2013

♥ H&M kleding wishlist ♥Jullie hebben het misschien al begrepen, maar ik ben echt een H&M freak. Als vriendinnen vragen aan mij waar ik dat leuke blousje vandaan heb gehaald, wachten ze niet op antwoord. "Het is van H&M hè?"  En ja, ze hebben bijna altijd gelijk. Vandaar dat ik vandaag een wishlist ga laten zien van de voorjaarscollectie.

Wat je misschien al is opgevallen, is dat ik houd van kleurige bovenstukken.  Je zult mij niet snel zien met een grijs kleurig shirt. Op het gebied van broeken houd ik wel van rustig, bijvoorbeeld een spijkerbroek. De ballerina's die je op de foto ziet zijn felgekleurd maar dat is een uitzondering. Ik vind het over het algemeen mooier om bijvoorbeeld grijze of witte schoenen te dragen.


Deze ballerina's vind ik erg mooi. In de lente loop ik heel vaak op ballerina's. Zoals eerder deze week al bleek houd ik erg van koraalroze haha. Het beige gedeelte erbij vind ik erg mooi omdat dat de schoen net wat rustiger houd. €14,95 (Klik hier voor de link.)

Mintgroen is ook een kleur die ik geweldig vind. Het heeft iets fris, iets zomers. Ik word er blij van. Wat ik een leuk detail vind zijn de goudkleurige studs op de borstzakjes. Pluspunten! €19,95 (Klik hier voor de link.)


Een pyjama staat er ook bij. Normaal gesproken houd ik niet zo van panterprint maar voor op een pyjama broek vind ik het erg leuk. €14,95 (Klik hier voor de link.)

Een beige kleurige broek is altijd handig. Leuk in combinatie met de ballerina's! (Helaas kan ik deze broek niet meer op de site vinden.)

Een simpel, petrol kleurig hemdje. Petrol tinten zijn op het moment erg in. Ik vind het wel iets hebben, zo'n donkergroene kleur. Het kant aan de bovenkant geeft het niet iets extra's. Ik denk dat ik dit veel zal dragen op de camping in combinatie met een short. €7,95 (Klik hier voor de link.)


Weer een item met kant. Ik vind kant erg mooi. Deze top is simpel maar wel erg leuk door de donkerblauwe kleur. €9,95 (Klik hier voor de link.)

Dit zijn alle items die mij wel interessant lijken. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Bedankt voor het lezen!

(Normaal gesproken komt om 9.00 uur 's-ochtends het artikel online, iedere vrijdag zal dat niet het geval zijn. Er komt zeker een artikel, maar later in de middag.)

Q: Heb jij ook al bekeken wat je graag wilt hebben voor dit voorjaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!