zaterdag 23 februari 2013

♥ Favoriete nagellakjes op dit moment ♥

 

Nagellak is iets wat ik eigenlijk altijd wel gebruik. Ik heb er in verhouding van de rest van mijn stash ontzettend veel. En zo heb ik dus ook mijn eigen favorieten. Essence, Essie, H&M & Catrice.. Donkerblauw, goud, roze, koraalroze en mintgroen. Kijk maar mee.
(Mijn blog bestaat nu iets minder dan vier weken en we hebben de 1000 bezoekers gehaald!)

Dit zijn alle lakjes bij elkaar. Wat opvalt is dat er veel budget merken bij zitten. Essie is een uitzondering met z'n €10,00. Daarnaast heb ik geprobeerd om niet twee lakjes van één merk te gebruiken maar van H&M heb ik duidelijk twee favorieten.
Beyond Cozy (LE) €10,16
Als eerste een lakje van Essie. Dit prachtige lakje komt uit de kerstcollectie en is LE, dus helaas niet meer te koop. Het is een heel mooi glitterig, goudkleurig lakje met een koele ondertoon. En dat zie je niet vaak. Goud is over het algemeen warm. Dat Essie een koele goud heeft ontwikkeld is dus vrij uniek. Ook dekt dit lakje in één laagje. Pretty!

H&M Nailpolish Play it Coral €0,95

Dan een lakje van H&M waar eerder deze week al een review van online kwam. Het is een hele mooie koraalkleur die in twee laagjes erg goed dekt. En dan de prijs, super goedkoop! €0,95 per stuk.

H&M Nailpolish City (Setje van 2: €2,99)

Hier heb ik nog een lakje van H&M. Hij is al wat ouder en komt uit een duo polish. Een hele mooie roze kleur die in één laagje dekt. Pluspunten voor H&M, I love it!

Essence LE 04 Via Airmail €1,99

Een lakje van Essence uit een LE. Een hele mooie basic, vrij donkerblauwe kleur. Heel erg mooi en jawel, ook deze lakt in één laagje prima hoor.

Catrice LE Take it Mint! €2,79

Dan als allerlaatste een heel mooi fris nagellakje uit de LE 'Cucuba'. Een heel mooi mint kleurig lakje. Deze dekt helaas niet in één laagje. Maar gelukkig lakt ie erg fijn dus is het geen probleem om een tweede laagje aan te brengen.

Ge-wel-dige swatches op een wit blaadje ;-) haha

Mijn ultieme favoriet is zeker weten Beyond Cozy van Essie. Kijk die prachtige glitters. Ik vind zeker niet dat je dit lakje alleen met kerst kunt dragen. Kan toch ook prima midden in de zomer?3 opmerkingen:

 1. die van essie is volgens mij zilver i. plaats van goud? Of ziet dat er anders uit door de foto

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik snap dat je dat denkt ;). Het is een koele goud en dat houdt in dat het goud meer op zilver lijkt. Op de foto lijkt hij dan nog net iets meer zilver maar in het echt zit ie dichter bij goud.

   Verwijderen
  2. (Misschien dat je trouwens op die swatches op dat blaadje al iets beter kunt zien dat het goud is :))

   Verwijderen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!