woensdag 13 februari 2013

♥ Every day make-up & how much is my face worth ♥

 Op de foto met alle producten samen staat ook de Catrice Prime and Fine highlighter, maar die zit niet bij mijn every day make-up. Foutje!
 
Ik zelf vind het altijd heel erg leuk om te zien wat anderen dagelijks aan make-up gebruiken. Vandaar dat ik jullie vandaag ga laten zien wat mijn every day make-up is.   Daarnaast heb ik nog iets extra's. In dit zelfde artikel ga ik de tag how much is my face worth doen.

Als eerste wil ik even zeggen dat alle producten er niet op hun mooist uitzien. Dit komt natuurlijk doordat ik alles al intensief heb gebruikt.


Allereerst de 'Maybelline One By One mascara'. Het is mijn tweede en de opdruk is er al helemaal af. Dat laat wel zien dat ik hem erg veel gebruik. Ik vind het borsteltje heel erg fijn. Hij is lekker groot én van rubber, wat voor mij een heel groot pluspunt is.


Dit is de 'Essence tinted moisturizer' in de kleur light skin. Deze gebruik ik altijd plaatselijk, alleen op mijn neus en als concealer onder m'n ogen. Hier heb ik een review over geschreven. Klik dan hier.

Als ik nog wat rode plekjes heb, die de moisturizer niet heeft kunnen camoufleren, pak ik mijn 'Catrice concealer stick'  in de kleur 020 natural beige. Deze gebruik dus eigenlijk niet elke dag maar wel regelmatig.


De 'Catrice skin finish Compact Powder' wederom in de kleur 020 naturel beige. Het is al mijn tweede. Deze gebruik ik altijd om op de plekken waar ik moisturizer heb aangebracht af te poederen. Zoals je ziet, heb ik de pan al geraakt. Een echte aanrader!

Op mijn lippen gebruik ik twee producten. Als basis, zodat mijn lippen lekker zacht worden gebruik de 'Balmi lipbalsem bosbes'. (Klik hier voor een review.)Om een subtiel kleurtje te krijgen gebruik ik de 'Nivea Bellini balm'. Het is een mooi, peachy kleurtje met een mooie shimmer erin. Een echte favoriet! (Klik hier voor een review.)

Als blush gebruik ik de 'Sun Glow matt bronzing powder' in de kleur light bronze. Erg mooi!

Dit is alles wat ik gebruik op een normaal schooldagje. En nou moet er natuurlijk de optelsom komen. Hoeveel kost dit bij elkaar?

* Maybelline One By One mascara             15,00
* Essence tinted moisturizer                          2,00
* Catrice concealer stick                                4,00
* Catrice skin finish Compact Powder         4,00
* Balmi lipbalsem                                           5,00
* Nivea Bellini balm                                       1,30
* Sun Glow matt bronzing powder               4,00
                                                                                     

                                                                        €35,30

€35,30, dat is het eindbedrag. Al met al valt het me reuze mee. De mascara maakt het geheel een stuk duurder. Vergeleken met andere beautybloggers is mijn bedrag erg laag en gebruik ik ook heel weinig. Maar daarbij moet je je wel bedenken dat ik pas 14 jaar ben :).

Q: Hoeveel kost jou every day make-up bij elkaar?

1 opmerking:

  1. Leuk geschreven ik zit denk ik wel op het zelfde bedrag.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!