donderdag 14 februari 2013

♥ Essence Vintage District blush - 01 I'ts Popul-Art ♥Toen ik de nieuwe LE van Essence zag was ik meteen enthousiast. Allemaal prachtige producten die er ontzettend leuk uitzagen. Ik wist in iedergeval één ding zeker Ik MOEST de blush hebben. Een prachtige peachy blush met een super mooie, gouden bloem. Alleen nog afwachten hoe de pigmentatie was.
 Ik heb de blush in de kleur 01 I'ts Popul-Art. Dit is de enige kleur. De blush komt in een doorzichtige, ronde verpakking. Het is vrij basic, maar doordat er een prachtige blush inzit is het absoluut niet saai. Het is een mooie, oranje, peachy blush. Er zit een super mooie, goudkleurige bloem op. Die bloem vind ik prachtig passen bij het thema.


Zoals je misschien al wel op andere beautyblogs hebt gelezen is dat die geweldige, gouden bloem niet zo blijft. Het is een overspray. Het is jammer, maar niet erg, want er blijft nog steeds een geweldige kleur over.


Wat opvalt is dat als het gouden weg is er wel een donkerdere kleur overblijft. Je blijft de bloem gelukkig nog wel zien.


Wat een geweldige pigmentatie en wat een mooie kleur. De kleur op de rechterfoto zul je dus alleen de eerste keer zien als je hem gebruikt. De bovenste kleur zul je dus terug zien op je wang.Ja, ik denk dat dit zeker een musthave is. Als je hem tegenkomt zou ik hem zeker in mandje doen. (Morgen komt er ook nog een review online van de 'Essence Vintage District duo lipstick & gloss.)

Essence Vintage District blush is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,39


3 opmerkingen:

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!