zondag 17 februari 2013

♥ Catrice Ultimate Colour lipstick - 250 Matt About Pink ♥

 
Catrice lipsticks ik ben er gek op. Ze zijn heel goed gepigmenteerd, hebben veel verschillende kleuren in hun asortiment en zijn ook nog een budgetproof. Wat wil je nog meer? Op mijn wishlist (*Klik*) zag je deze lipstick ook al staan en gelukkig heb ik hem weten te bemachtigen. Een prachtige matte, koraal roze kleur, 250 Matt About Pink.
 
Alleerst wil ik even zeggen dat op sommige foto's de kleur totaal, maar dan ook echt totaal anders over komt dan in het echt. Op sommige foto's lijkt ie echt fucsia roze maar het is echt koraalroze. Sorry, maar beter kreeg ik hem echt niet op de foto. De kleur op bovenstaande foto ↑ is ie in iedergeval in het echt.


Zoals altijd bij Catrice lipsticks zie je op de onderkant van de stick de kleur staan. De naam vind ik weer erg origineel verzonnen en heel erg toepasselijk. Daarnaast is er in de stick zelf het Catrice logo gedrukt waardoor het echt voelt alsof je een luxe product in handen hebt.

 
 
Omdat het een matte lipstick is, is het aan te raden om van te voren je lippen goed te scruben. Ik heb mijn lippen van te voren erg goed gescrubt en helaas zie je nog steeds de velletjes. Jammer :(.
 
Mijn nagellak matcht erg goed bij de kleur van de lipstick. (De lipstick heeft in het echt een beetje de kleur van mijn nagels, pretty!)


 
Dan nu de swatches, eigenlijk heb je daar geen ene bal aan omdat de kleur niet helemaal goed overeenkomt. Maar ik laat het toch even zien zodat je de pigmentatie goed kan zien.


Op mijn lippen lijkt de kleur heel anders dan in de stick. Maar, echt waar, in het echt zie je dit ook op mijn lippen. Mijn lippen zijn van zich zelf best donker en dus veranderd de kleur een beetje op je lippen. Ook mooi :).

Dit was mijn review over deze prachtige lipstick. Jullie hebben misschien niet zoveel aan de foto's (klik hier voor een beter review van Vera Camilla) maar jullie hebben wel kunnen lezen dat ik enthousiast ben. De kleur is goed mat en is prachtig voor de aankomende lente.

De Catrice Ultimate Colour Lipstick - 250 Matt About pink zit in het vaste asortiment en is te koop bij Kruidvat & Trekpleister voor 3,99.

3 opmerkingen:

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!