dinsdag 5 februari 2013

Body butters van de Bodyshop

De Bodyshop, een winkel met geweldige, natuurlijke producten. Het is echt mijn winkeltje en ik ga er regelmatig heen. Ze verkopen een huge collectie met make-up tot verzorgingsproducten die er vrolijk uit zien. Ze hebben een geweldig design en staan prachtig in de badkamer. Daarnaast staan ze er om bekend dat ze ook nog eens super werken.  


 Vandaag wil ik jullie dus eigenlijk een tip geven. Ik zelf heb twee verschillende bodybutters in een mini verpakking. De ene kreeg ik in een cadeau set van iemand, de moringa versie. En de andere, Maroccan Rose, kocht ik zelf een weekje geleden in de kortingsbak voor maar €2,50. Nou denk je misschien, máár €2,50? Ja, máár €2,50. De Bodyshop is duur omdat het natuurlijke producten verkoopt. Normaal gesproken liggen de prijzen van een butter van 50 ml tussen de €5,00 en €6,00.


Zoals je ziet zijn ze heerlijk romig, ze voeden je huid echt perfect. Ze zijn heerlijk verzorgend en de geuren zijn aanwezig, maar absoluut niet te overheersend. Je zou ze bijna willen opeten, al lijkt me dat niet zo'n goed idee ;-).

 Dit waren mijn tips voor nu. Ik hoop dat ik jullie op ideetje hebben kunnen brengen. Misschien is het een leuke cadeau tip voor jezelf of voor iemand anders.Q: Willen jullie nog dingen lezen over een scrub, douchegel en bronzer van de Bodyshop?

2 opmerkingen:

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!