vrijdag 1 februari 2013

Blond Amsterdam Body Mist Drops of Lime

Blond Amsterdam, we kennen het merk allemaal wel denk ik. Veel meiden zijn er fan van, en ja, ik ook :). Wat veel mensen niet weten is dat Blond Amsterdam sinds een lange tijd ook een body collectie heeft. Ze hebben heerlijke bodybutters, bodyscrubs, bodywashes én een bodymist. Ik heb hem voor jullie getest!
Misschien vraag je je af waarvoor een bodymist dient. Een bodymist gebruik je om je lichaam een lekkere geur te geven. Het is dus eigenlijk een soort parfum voor je lijf. Wat je er ook mee kunt doen is het bijvoorbeeld op je lakens te sprayen. Zo ruiken je lakens heerlijk fris. Wat ik zelf ook heel erg graag doe is er een bodybutter bij gebruiken in dezelfde geur. Zo ruik je extra lekker en het ziet er ook erg leuk uit in de badkamer.

De Blond Amsterdam bodymist komt in een fles van stevig plastic en bevat 250 milliliter. Het ziet er niet heel erg duur uit maar ook niet spotgoedkoop. Het is gewoon een leuke, simpele flacon in de Blond Amsterdam stijl. 

Ik heb de geur drops of lime, uit de Energising lijn. Een heerlijke, frisse geur die ruikt naar citroen en limoen. Hij heeft ook wat warms, een beetje een dropgeur. Persoonlijk vind ik het een heerlijke combinatie.Ik ben fan de Blond Amsterdam bodymist. Wat ik alleen wel een beetje jammer vind is dat de prijs best wel hoog is voor een product wat niet heel bijzonder is. De geur vervaagt snel en voor  €14,95 kan je misschien nog wel een betere bodymist vinden. Je betaalt dus eigenlijk voor het merk en niet voor de kwaliteit.

Q: Zouden jullie ook nog een review willen zien van de bodybutter van Blond Amsterdam?


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!