dinsdag 29 januari 2013

Nivea Gloss Wonder Balm


De sneeuw is (gelukkig) alweer gesmolten. De temperatuur komt boven 0 en het zonnetje begint voorzichtig weer te schijnen. Dat het minder koud wordt betekent niet dat ik geen schrale lippen heb. Ik heb altijd schrale lippen en ben dus ook altijd opzoek naar de perfecte, goedkope lipbalsem. Als er dan ook nog kleur vanaf komt vind ik het helemaal geweldig. 
Een paar weken geleden ben ik naar de Action geweest. De Action heeft geweldige beautyproducten die over zijn gebleven vanuit het buitenland voor een heel zacht prijsje. Zo vond ik Nivea lipbalsems, die normaal gesproken alleen in het buitenland te koop zijn. Op de verpakking stond dat er argan oil, mango butter en cacao butter in zit. Daarnaast beschermt het je lippen tegen de zon door zijn spf 15. Dat klonk goed en dus nam ik 2 kleuren mee: 23 en 25.Allereerst nummer 23, Berry balm. Het is een donkerpaarse/bruine kleur. Hij is heel erg goed gepigmenteerd zoals je op de swatch hier onder kunt zien. Daarnaast verzorgt hij mijn lippen erg goed. Ik gebruik hem alleen niet zo veel omdat ik de kleur niet zo mooi vind.

Dan nu nummer 24, Bellini balm mijn favoriet van de 2. Het is een peachy/roze kleur met een hele mooie onopvallende shimmer. Ik ben verliefd op de kleur, het is daarom ook van zelfsprekend dat hij in mijn everyday bakje is beland. Net als nummer 23 verzorgt hij mijn lippen perfect.

Ik ben over beide lipbalsems zeer te spreken. Ze zijn fijn in gebruik en voor een prijsje van (geloof ik) 1,30 euro per stuk bij de Action kun je ze niet laten liggen. (Wat misschien wel leuk om te weten is, is dat ze in het buitenland 10,00 euro per stuk kosten.)

2 opmerkingen:

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!