donderdag 31 januari 2013

Labello repair & beauty - fruity shine Cherry
Ik ben dol op Labello. Al van kinds af aan spaar ik ze onbewust. Ik heb er een duidelijke zwak voor.  Ook al houd ik totaal niet van de geur die er aan sommige zit, ik moet en zal hem hebben. De meeste beautyproducten zal ik nooit op krijgen, maar dat lukt met Labello wel. En dus besloot ik er maar weer 2 aan mijn collectie toe te voegen.
Deze keer ging ik voor de Labello repair & beauty en de fruity shine Cherry. De repair & beauty omdat ik de roze stick met het witte cirkeltje in het midden zo mooi vond en de fruity shine Cherry omdat het de nieuwste is en ik zo van kersen houd (ahum).

Allereerst de repair & beauty. Ik vind het zo ontzettend leuk dat er een wit cirkeltje zit in de roze stick. Het idee erachter is dat de roze stick de kleur zou moeten afgeven. En dat er in het witte gedeelte verzorgende bestandsdelen zitten. Klinkt super, maar werkt het ook zo?

Ja en nee. Hij verzorgt absoluut goed en heeft een zoete, mintige geur die ik overigens heerlijk vind. Dat hij kleur zou afgeven is niet waar. Hij geeft een parelmoerkleurig glansje maar roze lippen krijg je er niet van.

Dan nu de Labello fruity shine Cherry.  Dit is zoals ik al eerder zei de nieuwste. Hij is nog maar net te koop en daarom was ik heel blij dat ik hem had gevonden. Hij ruikt ontzettend lekker naar kersen! En wat ik misschien nog wel het leukste vind is dat hij een heel mooi kersenrood glansje achterlaat op je lippen, prach-tig. Er zit een hele mooi shimmer in en dat maakt hem perfect.

Zoals je ziet ben ik behoorlijk enthousiast. Labello heeft mij ook deze keer niet teleurgesteld. De fruity shine Cherry gaat iedere dag met mij mee naar school. En dat zegt wel wat. Wil je 1 van deze labello's nou ook aan jou collectie toevoegen, of misschien wel allebei. Neem dan zeker even een kijkje in de drogist, want €3,00 is dan natuurlijk geen geld.

Q: Ben jij net als ik ook zo verslaafd aan Labello's?

1 opmerking:

  1. jup, ik heb er 2 van labello, 2 van paul frank en nog meer. :)) xx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!